Aanbod coaching 

Algemeen

Wij bieden coaching en begeleiding aan jeugd en volwassenen, die support kunnen gebruiken in hun ontwikkeling, mét ondersteuning van de hond als co-coach. Onze ervaringsgerichte en lichaamsgerichte manier van werken helpt je om te ontspannen, persoonlijke obstakels te onderzoeken, te doorvoelen, overwinnen en van daaruit nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

We putten onze kennis en kunde uit jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines in onderwijs, hulpverlening en eigen werk.

Coaching met de hond als co-coach

Honden werken graag met ons samen en zijn hierdoor erg geschikt binnen coaching. Vanuit een ongedwongen, natuurlijke en plezierige omgang met de hond leer je namelijk veel over jezelf. Je ontwikkelt vaardigheden en doet persoonlijke inzichten op die jou bewust maken van jezelf én jouw mogelijkheden.

De natuur als decor om in te werken

De coachsessies vinden voornamelijk buiten plaats in de verfrissende natuur. De natuur is een bron van ontspanning; je geest en lichaam kalmeren door de groene omgeving.

Ook is de natuur een prachtige en krachtige leeromgeving voor zelfreflectie, creativiteit en groei. Deze unieke en waardevolle beleving draagt op een positieve wijze bij aan jouw gevoel van welzijn en aan jouw groeiproces.

Kortom, de hond & de natuur als verbindende factor én unieke meerwaarde voor een positieve verandering en een gezonder, gelukkiger leven.

Onze binnen locatie is in Kaatheuvel.