Ons dreamteam

 


Angelique

is o.a. Dog Assisted Coach.  Ze heeft zich gespecialiseerd in lichaams- en bewegingsgericht werk, dat een onlosmakelijke verbondenheid kent tussen lichaam en geest, en waarbij de hond een essentiële waarde heeft in het leerproces van de mens. Ze werkt op intuïtief niveau en ziet de mens achter zijn of haar conditioneringen. Ze is deskundig in het kunnen afstemmen op de behoeften mensen en is betrokken bij het leerproces. Angelique ontwikkelt en geeft clinics, trainingen en cursussen over o.a. zelfbewustzijn, persoonsontwikkeling en professionaliteit, waar je samen met je hond aan deelneemt. 

Markov

is een zeer deskundig psychomotorisch therapeut met een bewezen staat van dienst in het rehabiliteren van de geestelijke gezondheid van kinderen, jongeren en volwassenen, waarbij zijn hond meer dan eens zijn vaste partner was. Hij geeft inspirerende trainingen, waarbij hij zich met name richt op zelfontwikkeling en processen die er binnen groepen en op individueel niveau kunnen spelen. Markov is een verbinder pur sang en weet met zijn wijze van handelen bij velen de juiste snaar te raken!

Markov is in de afrondende fase van zijn opleiding tot Kynologisch Instructeur bij Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum.Haske

is gespecialiseerd in beeldende therapie, systemisch werk en NLP. Ze is medeoprichter van instituut Oogpunt en werkzaam als coach (met hond). In haar werk met kinderen, jongeren en volwassenen, richt ze zich op bewustwording in persoonlijke ontwikkeling. Ze is onderdeel van het Team-coaching team en verzorgt cursussen en clinics. 

Haske werkt tijdens de Retraite 2.0 Editie vanuit een systemische benadering en altijd met een creatieve touch en humor.

Wilko

is breathwork facilitator en martial artist. Hij richt zich op ondersteuning van trainers en coaches, in de beoefening van meditatievormen en diverse Oosterse krijgskunsten, met name Aikido. Als gespecialiseerd ademcoach ondersteunt hij mensen in hun persoonlijke veranderingsproces. 

Wilko verzorgt tijdens de Retraite Weekenden ongelofelijk mooie en liefdevolle begeleide ademsessies. 

Achterban

 

Mama

is er voor Levy tijdens de Retraite Weekenden. Zij komt een weekend in ons huis en neemt de zorg voor Levy en Beer uit handen, samen met haar man. Veilig, vertrouwd en liefdevol.