Onze visie

Wat we uitdragen

We noemen onszelf procesbegeleiders. Van professionals voor professionals. Zonder poeha of interessant gedoe. Met vakbekwaamheid, gedrevenheid, de hoogste kwaliteit en sensitiviteit in de omgang met mens en hond. En met de voeten in de klei.

Hoe we werken

We werken vanuit een open en gelijkwaardige sfeer, omdat we vinden dat we, in het grotere geheel, van elkaar kunnen leren.
Wij bieden jou onze deskundigheid, onze kwaliteiten als mens en een flinke bak ervaring vanuit verschillende disciplines, ervaringsachtergronden, methodieken, tools en eigen werk.

Impactvol!

We zorgen voor impact! Geen overvolle dag of dagen, waar de stoom je oren uitkomt. Maar dat wat we aanbieden, makes sense.
Je mag rekening houden met zelfactivering middels een respectvolle, doch stimulerende benaderingswijze, en vaak net even buiten de gebaande paden, zodat jij zelf nieuwe wegen kunt ontdekken.
In jouw proces staan we naast je, volgen we je, geven we dat duwtje in de rug als je het kan gebruiken en voel je dat je zacht kunt landen als je omvalt.  

Alles mag er zijn

Doordat we in het moment handelen, echt vanuit het lege midden durven werken, stemmen we af op wat zich voordoet of nodig is, iedere situatie en stap voor stap, zodat alles er kan en mag zijn.

Onze waarden

Wij staan als team rotsvast, kennen elkaars krachten en kwetsbaarheden en vertrouwen op elkaars schouders, als dat nodig is. En daar mag je zelfs getuige van zijn.

Kwaliteit, Betrokkenheid, Humor, Veiligheid en Gelijkwaardigheid zijn onze waarden, de pijlers waarop we ons Leercentrum bouwen.


Viervoeter Feedback staat ingeschreven in het Animal Assisted Interventions Kwaliteitsregister als Animal Assisted Coach level 3, onder registratienummer 
90200294

Het AAI kwaliteitsregister (AKR) geeft op transparante wijze een overzicht van gekwalificeerde aanbieders en opleidingen op het gebied van dierondersteunende interventies. De opleidingen en cursussen die in het register staan, zijn langs de meetlat van de ISAAT/ESAAT kwaliteitsrichtlijnen gelegd en daarmee erkend als kwalitatief goede opleiding voor het gaan werken met dieren.