Over ons

Angelique

Samen met Levy vorm ik het team van Coachpraktijk Viervoeter Feedback. Levy is mijn grote inspirator! Hij heeft me laten inzien en ervaren dat honden reageren op wat er op dat moment is, of wat je op dat moment doet. Dat betekende voor mij in het contact met Levy dat ik nog meer over mezelf te weten kwam. Toen werd het interessant, want ik leerde beter communiceren met mijn hond, ik leerde kijken en luisteren naar wat hij me liet zien. Want dat had meer dan vaak te maken met hoe ik me voelde of wat ik deed, of juist niet deed. Ik ontdekte wat ik van Levy leren kon over mezelf. En zo is de naam Coachpraktijk Viervoeter Feedback ontstaan.

Ruim 10 jaar heb ik ervaring in het basis- en voortgezet speciaal onderwijs, in het bijzonder met het werken met kinderen en jongvolwassenen met (ernstige) gedrags-, leer- en ontwikkelingsproblematieken, vaak in combinatie met psychische en/of psychiatrische problematieken. Ik ben pedagogisch en didactisch geschoold, docent motorisch remedial teacher en gecertificeerd trainer van het psycho-fysieke interventieprogramma Rots en Water. Ik heb gerichte en geaccrediteerde (post-HBO) DAI/DAC opleidingen gevolgd en Levy en ik zijn een gecertificeerd Dog Assisted Intervention/Coach team. (DAI/DAC)

 

 

Coachen met inzet van de hond

Levy 

Levy is een sensitieve en actieve hond. Hij is opmerkzaam en weinig ontgaat hem. Samenwerken doet hij graag, waarbij hij goed aanvoelt wat jouw onderliggende emoties en behoeften zijn. Hij is een doorzetter; als hij iets wil, zet hij zich volledig in om zijn doel te bereiken. Hij is een verbinder en een ’kadootjesbrenger’, door energie en stemming te doorbreken en een lach op je gezicht te toveren. Van Levy krijg je niet altijd wat je wilt, maar wel wat je nodig hebt.

Co-coach hond Levy