Individuele coaching

Individuele coaching is een persoonlijke begeleidingsvorm die zich richt op het helpen van jou als individu op persoonlijk en professioneel gebied.

Ik ben er voor jou als gids, luisteraar en motivator, samen met de hond. Tijdens het coachtraject kun je verschillende technieken, oefeningen, vragen of hulpmiddelen verwachten die jou persoonlijke inzichten bieden en je helpen je uitdagingen de baas te worden, zelfvertrouwen op te bouwen en je doelstelling te bereiken.

Ik bied je een veilige, leerzame en inspirerende omgeving en stel me gelijkwaardig en respectvol op. Zonder oordeel en altijd met een open en uitnodigende houding.  

Ondersteuning op maat

Om jou goed te volgen in je ontwikkeling is er bij ons geen vaststaand programma of standaard methodiek. Veel liever stem ik mijn begeleiding af op jouw specifieke behoeften of doelen. Zo komen we eerder tot de kern van wat jij nodig hebt of juist tegenhoudt in het kunnen waarmaken van jouw echte verlangens. Professioneel, treffend en efficiënt. 

Geen hulpvraag? Geen probleem

Ook als je geen specifieke hulpvraag hebt, is onze manier van werken uitermate geschikt om te onderzoeken op welk gebied je jezelf wilt ontwikkelen. Zelfs als je niet weet waar je precies moet beginnen. 

Wil jij jezelf ontwikkelen in (een van de) onderstaande thema's?

  • Ervaren en leren hoe je je gevoel, je gedachten en je gedrag positief kunt beïnvloeden
  • Onderzoeken, doorvoelen en aanpakken van jouw specifieke uitdagingen
  • Het vergroten van je zelfbewustzijn met betrekking tot persoonlijke inzichten, gewoonten en patronen
  • Leren hoe je keuzes maakt die goed voelen en passend zijn voor jou 
  • Je zelfvertrouwen bevorderen
  • Leren hoe je je ademhaling kunt gebruiken om stressgevoelens te verminderen en te ontspannen 

Haal het beste uit jezelf en meld je aan!  Ontdek hoe je bij ons de tools vindt die jou in staat stellen te groeien en bloeien. 

Procesbegeleider

Angelique Otterspeer 

Aanmelden en hoe het werkt

Voor individuele coaching bieden we een traject aan van minimaal 3 coachsessies. Na deze 3 sessies kun je uiteraard naar wens losse sessies boeken. 

Via het inschrijfformulier kun je je aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om telefonisch kennis te maken en bespreken wat je kunt verwachten van een coachtraject bij ons. 

Bel je liever eerst? Neem dan gerust contact op; we luisteren graag naar je. 

Wil je graag coaching op locatie? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

All-in prijs 299,-

Dit coachtraject is inclusief:

  • minimaal 3 uur coaching 
  • betrokken en professionele begeleiding
  • telefonische contactmomenten ten tijde van het traject 
  • koffie of thee en wat lekkers 

Losse sessie: 85,-

vrijgesteld van BTW.

Betaalt je werkgever, dan geldt er een zakelijk tarief van 390,-

Ben je ZZP’er? Dan kun je de kosten van een coachtraject, bedoeld om jouw huidige werk te verbeteren, aftrekken van jouw inkomstenbelasting.

Oplossingsgericht coachen
De hond als jouw gids bij coaching
Coachingtraject jongvolwassenen

Tip: informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden van de regeling duurzame inzetbaarheidsbudget. Vanuit deze regeling kan jouw werkgever bijdragen in de kosten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.