Hoe verloopt een coachingtraject?

Kennismaking

Graag leer ik je kennen voordat we starten. Dit doen we middels een afspraak met een theetje, koffie of limo en wat lekkers, en waarbij je natuurlijk ook Levy ontmoet. Ik laat je graag ervaren wat mijn werkwijze is en vind ik het fijn om samen te bespreken wat we van elkaar kunnen verwachten. 
Als laatst, maar niet onbelangrijk, leg ik uit hoe we veilig en verantwoord kunnen samenwerken met Levy. 

Maatwerk

Een nieuwe stap in je ontwikkeling vraagt om aandacht en continuïteit. Een vaststaand programma of methodiek is er bij ons niet, want veel liever kijk ik naar waar jij behoefte aan hebt, waarbij ik iedere sessie opnieuw afstem op jouw leerproces, wat er op dat moment speelt bij je, wat aandacht vraagt en wat jij graag wilt aanpakken. Maatwerk van de bovenste plank. 

Betrokkenheid  

Betrokkenheid vind ik een belangrijke kernwaarde binnen het coachingtraject. Dit betekent dat ik tijdens jouw traject, tussen de sessies door, contact met je houd, als je dat fijn vindt. Zo kunnen we sparren over onderwerpen die je bezighouden of waar je tegenaan loopt, en natuurlijk ook om de stappen die je gezet hebt te delen.
Daarnaast neem ik drie weken na afsluiting van het traject telefonisch contact met je op, bij wijze van een stukje nazorg. Ook ontvang je een eindverslag.  

Wil je graag meer ontdekken? 

Bel gerust voor meer informatie, stuur een mailtje naar info@viervoeterfeedback.nl of vul het formulier op de website in en we nemen met jou contact op.