De professionals tijdens de retraite

 

Markov

is een zeer deskundig psychomotorisch therapeut met een bewezen staat van dienst in het rehabiliteren van de geestelijke gezondheid van jongeren en volwassenen, waarbij zijn hond meer dan eens zijn vaste partner was. Hij heeft  inspirerende trainingen gegeven, waarbij hij zich met name gericht heeft op zelfontwikkeling en processen die er binnen groepen, en op individueel niveau, kunnen spelen. Markov is een verbinder pur sang en weet met zijn wijze van handelen bij velen de juiste snaar te raken! Inmiddels coacht hij en neemt zijn passie voor het werken met fors beschadigde honden de overhand in zijn werk. 


Angelique

is o.a. coach met hond.  Ze heeft zich gespecialiseerd in lichaams- en bewegingsgericht werk, dat een onlosmakelijke verbondenheid kent tussen lichaam en geest, én waarbij de hond een essentiële waarde heeft in het leerproces van de mens. Ze werkt op intuïtief niveau en is deskundig in het kunnen afstemmen op de behoeften en onzekerheden van mensen, als ook het zien en kunnen uitdragen van diens krachten en kwaliteiten. Angelique schrijft en geeft cursussen over o.a. persoonsontwikkeling en professionaliteit, waar je samen met je hond aan deelneemt.

Wilko

is breathwork facilitator en martial artist. Hij richt zich op ondersteuning van trainers en coaches, in de beoefening van meditatievormen en diverse Oosterse krijgskunsten, met name Aikido. Als gespecialiseerd ademcoach ondersteunt hij mensen in hun persoonlijke veranderingsproces. 

Wilko verzorgt tijdens de retraite de workshop over ademwerk.