Verdiepingscursus

“Van Persoonlijke naar Professionele groei, in samenwerking met je hond“

Geaccrediteerd voor 4 punten bij AAI Kwaliteitsregister, ID nummer: 441463

 

 Ben jij je bewust van wat je uitstraalt met een eerste indruk op anderen? En wat ziet men aan de buitenkant? Klopt dat wel regelmatig met hoe je je werkelijk voelt? En hoe positioneer je jezelf tijdens een professionele situatie?

Ben je nieuwsgierig naar jezelf, wil je groeien als professional in jouw vakgebied, en jezelf ontwikkelen samen met je hond aan jouw zijde?


Wat we je bieden

Bij deze energieke cursus staan jij en je hond in het middelpunt. Jouw leervraag loopt als een rode draad door cursusdag heen. Deze persoonlijke touch vinden wij belangrijk en zorgt ervoor dat je echt in verbinding komt met dat wat jij graag wilt ontwikkelen.

Een van de speerpunten tijdens de cursus is het bewustwordingsproces van jezelf. Met een eerste, verrassende opdracht over het vormen en het achterlaten van een eerste indruk wordt de cursus ingeleid.

Een ander speerpunt tijdens de cursus is het ervaren van hoe persoonlijk leiderschap jou verder brengt. Door verschillende opdrachten samen met je hond te doen ervaar je de invloed van jouw gedrag, wordt zichtbaar waar jouw persoonlijke drive ligt en leer je vertrouwen op je eigen kunnen. Ook oefen je met nieuwe vaardigheden.

De cursusdag wordt afgesloten met een mooie systemische opstelling. Ook is er ruimte voor reflectie, ervaringen en vragen.

Verder kun je een gevulde dag verwachten met persoonlijke aandacht en tijd voor jou. Om die reden is er per cursusdag ruimte voor slechts 4 deelnemers. Je ontvangt een overzichtelijke cursusmap, met uitgewerkte opdrachten en ruimte voor eigen aantekeningen.


Wat het jou kan brengen

Samengevat leer je hoe jij je als professional (samen met je hond) krachtiger én vanuit een ander bewustzijn kunt presenteren. De cursus geeft verdieping aan jullie samen en heeft als doel om de ontwikkeling van jouw zelfbewustzijn, jouw identiteit, jouw talent en potentieel te stimuleren. 

Doordat je samen met je hond werkt, ontdek je hoe het is om hem of haar vanuit een ander perspectief te leren kennen en merk je gaandeweg waar jullie kwaliteiten liggen.

Werk je met je hond als professional binnen het werkveld van AAI/AAC/AAT/AAE, en sta je ingeschreven in het AAI Kwaliteitsregister/ AAIZOO, dan ontvang je een certificaat en 4 accreditatiepunten. 

Data

Zaterdag 12 februari 2022 van 10 tot 15 in Amersfoort (volgeboekt)

Vrijdag 9 september 2022 van 10:00 tot 15:00 in Kaatsheuvel (volgeboekt)


Praktische informatie

De cursus wordt gegeven op het terrein van Kynologen Vereniging Waalwijk,  Baan 19, 5171 NC Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Als je bijzondere eetvoorschriften heeft, laat het gerust weten, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Je neemt je eigen hond mee naar de cursus. Neem daarom ook een plaats mee voor je hond, een speeltje of snuffelmat én voldoende beloningssnacks.

Investering

€195,- all in
Inclusief lunch, cursusmap en nazorg.