Verdiepingscursus

“Van Persoonlijke naar Professionele groei, in samenwerking met je hond“

Geaccrediteerd bij AKR. ID nummer: 441463

 

 Ben jij je bewust van wat je uitstraalt met een eerste indruk op anderen? En wat ziet men aan de buitenkant? Klopt dat regelmatig met hoe je je werkelijk voelt? En hoe positioneer je jezelf en je hond tijdens een professionele situatie?


Ben je nieuwsgierig naar jezelf, wil je groeien als professional, samen met je hond?

Ervaar tijdens deze cursus dat de antwoorden allang in jezelf zitten.


Wat leer je?

Jij en je hond staan centraal tijdens deze cursusdag. Je leert inzicht krijgen in hoe je je leervraag kunt ontwikkelen, hoe je overkomt als persoon en je leert over persoonlijk leiderschap. Doordat je samen met je hond werkt, leer je elkaar nog beter kennen en ontdek je waar jullie kwaliteiten liggen.

Samengevat leer je hoe je als professional samen met je hond krachtiger én vanuit een ander bewustzijn kunt presenteren bij opdrachtgevers. De cursus geeft verdieping aan jullie als team en heeft als doel persoonlijke ontwikkeling, wat leidt tot professionele groei.


Wat ga je doen
?

Op een ervaringsgerichte en inspirerende manier ga je aan de hand van verschillende opdrachten gericht aan de slag met je leervraag. De opdrachten doe je samen met je hond.

 

Wat kun je verwachten?

Je kunt de cursus zien als een klein leertraject, waarbij je voor aanvang een voorbereidingsopdracht krijgt en nadien een eindopdracht mee naar huis krijgt. Drie weken na de cursus neem ik contact met je op en bespreken we de voortgang van uw proces.

Verder kun je een gevulde dag verwachten met persoonlijke aandacht en tijd voor jou. Om die reden is er per cursusdag ruimte voor slechts 4 deelnemers. Je ontvangt een overzichtelijke cursusmap, met uitgewerkte opdrachten en ruimte voor eigen aantekeningen.


Data

Zaterdag 12 februari 2022 van 10 tot 15 te Amersfoort (vol)

Vrijdag 9 september 2022 van 10:00 tot 15:00 te Kaatsheuvel


Praktische informatie

De cursus wordt op 2 locaties aangeboden.
Het terrein van HSVA, sportpark Zielhorst 4, 3822 ZT Amersfoort (Utrecht)
Het terrein van Kynologen Vereniging Waalwijk,  Baan 19, 5171 NC Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

 

LET OP: inschrijving en betaling gaat via de DAI Academy, www.daiacademy.nl 

 

Deze cursus is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Viervoeter Feedback en DAI Academy, onderdeel van Dokter Snuffel