Workshop

'Samen in Balans' 

Om met je hond (binnen het werkveld van Dog Assisted Interventions) te kunnen samenwerken, verdient het de voorkeur om samen in balans te zijn. In deze workshop kijken we in het speciaal naar de hond: hoe beweegt je hond, is er iets opvallend bij je hond, welke voorkeuren heeft je hond, waar heeft je hond moeite mee en waar kun je rekening mee houden qua bouw van je hond?   

Wat leer je bij deze workshop?

Tijdens de workshop leer je heel bewust te kijken naar de bewegingen van jouw hond. Ook ontdek je hoe jullie samen de beste balans vinden en wat je daarvoor nodig hebt. Zo leer je beter begrijpen hoe je hond beweegt en welke lichamelijke signalen hij of zij laat zien.

Het 1ste uur van de workshop ga je met je hond verschillende balans- en coördinatie-oefeningen doen. Je doet de oefeningen zowel om beurten als ook tegelijk, om ook te leren kijken naar de bewegingen van andere honden. Met een ervaring rijker hoe jouw hond beweegt en hoe zijn lichamelijke balans is, ga je tijdens het 2e uur van de workshop zelf ondervinden hoe het voelt om goed in balans te zijn.
En hoe zou het voelen om samen in balans te zijn, zodat je nog beter kunt samenwerken met je hond?! Dit ga je ondervinden in het 3e uur van de workshop. We brengen alle informatie over je hond en jezelf samen.

Docenten

Angelique Otterspeer en Martin Thomas

Praktische informatie

LET OP: inschrijving en betaling gaat via de DAI Academy, www.daiacademy.nl 

De workshop wordt gegeven op het terrein van:
HSVA Sportpark Zielhorst, 3822 ZH te Amersfoort

De workshop duurt van 10:00 tot 13:00 uur

Wanneer wordt de cursus gegeven?

 Zaterdag 19 maart2022 te Amersfoort (vol)

NIEUWE DATA VOLGEN 

Meld je snel aan, er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers, 

Investering

€95,- p.p. exclusief BTW